ECHIPE SELECTIONATE2

Academia de investiții

20.10.2022

Informatii generale

Academia de Investiții este un program de specializare profesională dedicat studenților, realizat de Institutul de Studii Financiare (ISF) cu sprijinul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), Asociația Administrării Fondurilor (AAF) și al Bursei de Valori București (BVB). Programul este compus dintr-o serie de 8 module de instruire susținute de specialiști din domeniul financiar, precum și completarea procesului de învățare prin modulul Start2INVEST ce presupune deschiderea unui cont de tranzacționare pe platforma demo a BVB, ArenaXT, pentru a exersa cumpărarea și vânzarea de instrumente financiare tranzacționate la BVB.

Tinerii interesați îsi pot dezvolta cunoştinţele necesare pentru a activa în acest domeniu. Programul le oferă oportunitatea de a-și îmbogăți cunoștințele obţinute prin realizarea unui studiu de caz care să le aducă posibilitatea de a câștiga un laptop pentru fiecare membru din echipă.

În consecință, dacă vrei o carieră în domeniul investițiilor financiare, ai ajuns unde trebuie! Află mai jos cum poți participa și nu uita să consulți regulamentul de la final pentru mai multe detalii.

Mai multe detalii aici